Bellissiman

Tuotesarjat

Kaikki hoidoissa käyttämämme tuotteet ovat ammattikäyttöön kehitettyä ja pitkälle tutkittua kosmetiikkaa. Kaikista sarjoistamme on saatavilla tehokkaat kotihoitotuotteet, jotta voit säilyttää ihanan hehkusi myös hoitokertojen välissä. Huolellinen kotihoito laadukkailla, kosmetologisi juuri sinulle valitsemilla tuotteilla on tuloksekkaan ihonhoidon perusta.

Medik8

Medik8 on omistautunut tuottamaan laadukkaita ihonhoitotuotteita, jotka on valmistettu parhaista aineosista ja jotka ovat myös tutkitusti tehokkaita. Tuotteissa yhdistyvät miellyttävä koostumus, ylellinen tuoksu, tehokkaat ainesosat sekä viimeisin tieteellinen osaaminen.

Bion

Bion on kehittetty tarjoamaan ainutlaatuisia ja tehokkaita ihonhoitotuotteita ja -hoitoja. Sarjan tuotteissa käytetään kasvikunnasta valittuja, tutkittuja raaka-aineita korkeina pitoisuuksina ja kaikki tuotteet ovat ph-tasapainotettu ihon kannalta optimaalisiksi. Tuotteissa ei ole haitallisia säilöntäaineita, parabeeneja, mineraaliöljyjä, lisättyjä keinotekoisia tuoksuja tai väriaineita, triklosaania eikä SLS-sulfaatteja.

Esse Probiotic Skincare

Esse Probiotic Skincare edustaa luonnonkosmetiikan huippuunsa tutkittua ja tehokasta, ihoa ravitsevaa kosmetiikkaa. Tuotteiden tarkoitus on edistää ihon terveen mikrobin toimintaa prebioottisilla ja probioottisilla uutteilla. Esse on ekosertifioitua, eläinkokeetonta ja vegaanista kosmetiikkaa ihosi hyväksi. Tuotteet eivät sisällä iholle haitallisia, voimakkakkaita säilöntäaineita, keinotekoisia väri- tai hajusteaineita, SLS-sulfaatteja tai mineraaliöljyjä. Ajanvarauksen kautta varattavissa nyt myös erilliset, ihoa tasapainottavat ja yksilöllisesti suunniteltavat Esse- probioottiset kasvohoidot.

Tilaa Bellissiman

Uutiskirje

Haluatko kuulla ensimmäisten joukossa uusista tarjouksista, ihanista kampanjoista sekä Bellissiman kuulumisista? Liity postituslistallemme alla olevalla lomakkeella.