Bellissiman

Henkilökunta

Kauneushoitola Bellissimassa sinua palvelevat SKY-kosmetologit Anne, Tiia, Tiina sekä Kaisa. Meiltä saat kauneutta sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia ammattitaidolla.

Anne Kokko-Seppänen

Sky-Kosmetologi / omistaja

Benvenuti a Bellissima – Tervetuloa Bellissimaan!

Hoidan sinua ilolla, lempein ja tehokkain ottein. Oli toiveenasi sitten tuloksellista ihonhoitoa erikoishoidoillamme, rentouttavia hoitohetkiä tai mikäli kaipaat jotain pientä piristystä päivääsi.

Ystävällisesti sinun toiveesi huomioiden, tehdään hetkestäsi hyvä.

Tiina Lindlöf

Sky-Kosmetologi

Ihonhoito on minulle intohimo ja ikuisen oppimisen ja mielenkiinnon lähde. Jokainen meistä on ainutlaatuinen ja siksi hoitoni ovat aina yksilöllisiä ja tarkkaan mietittyjä. Haluan luoda hoitohetkistä asiakkailleni rauhallisia ja seesteisiä, koska uskon, että rentoutuminen ja sen tuoma hyvä olo heijastuu iholle ja koko olemukseen.

Hoitajana olen rauhallinen ja tarkka ja haluan antaa sinulle hetken omaa aikaa rentoutua ja upota omiin ajatuksiisi. Iloitsen palautteesta, että hoitoni ovat ihonhoidon lisäksi kokonaisvaltaisia kokemuksia ja hoitohetken mittaisia matkoja muille maille.

Sairaanhoitaja-opintojeni vuoksi aikojani on nyt varattavissa rajoitetusti, mutta toivon että jätät minulle soittopyynnön, mikäli kalenterista ei löydy sinulle sopivaa aikaa. Nähdään!

Tiia Rautiainen

Sky-Kosmetologi

Olen työskennellyt Bellissimassa kauneudenhoidon yrittäjänä reilut kymmenen vuotta. On upeaa saada olla osa tätä monipuolista tiimiä, jossa voin tehdä unelmatyötäni ja tuottaa sitä kautta iloa asiakkaille! Asiakaslähtöisyys on minulle tärkeää ja luokseni voit tulla juuri sellaisena kuin olet. Kuuntelen toiveesi ja suunnittelen hoidon niin, että voin olla avuksi juuri sinulle.

Kauneudenhoidossa minua viehättää alan monipuolisuus, siksi seuraankin alan kehitystä ja trendejä jatkuvasti. Inspiroidun tehokkaista ja tuloksia tuovista hoidoista. Erikoisosaamiseni onkin tuloksellisessa ihonhoidossa, jossa erilaisten laitehoitojen avulla voidaan hoitaa kaikenlaisia ihon haasteita ikääntymisestä akneen. Teen kaikkia kosmetologin töitä, mutta erityisesti kasvohoidot ovat lähellä sydäntäni. Minulla on myös vankka kokemus ihokarvojen poistosta IPL-laitteella ja sokeroinnilla.

Parasta työssäni on se, kun näen tyytyväisen asiakkaan!

Kaisa Laukkanen

Sky-Kosmetologi

Tunnen kiitollisuutta, että olen vuodesta 2014 lähtien saanut toteuttaa itseäni kosmetologina Bellissiman lahjakkaassa ja moniosaavassa tiimissä.

Vaalin työssäni rauhaa ja hyvää oloa, luonnollisuutta sekä kokonaisvaltaista kauneutta. Iloitsen kun voin auttaa unohtamaan arjen kiireet tai löydän ratkaisun ihon epätasapainotilan hoitoon.

Olen vahvimmillani tarkkuutta vaativien sekä rentouttavien hoitojen äärellä.

Hoidan aidosti ja sydämellä.