veitsetön kasvojenkohotus

PlasmaPen by Louise Walsh

Plasmakäsittely on yksi tehokkaimmista veitsettömäksi kasvojenkohotukseksi mainituista hoidoista.

Plasmakäsittely on yksi tehokkaimmista veitsettömäksi kasvojenkohotukseksi mainituista hoidoista. Menetelmällä saadaan ihon laatua parannettua ja löysää ihoa kiinteytettyä hyvinkin tehokkaasti, sekä välittömästi että pitkäjaksoisesti.

Yhden käsittelyn jälkeen tuloksia on odotettavissa vielä kolmen kuukauden jälkeen ihon uusiutuessa. Tulokset kestävät jopa kolme vuotta, mutta käsittelyn voi myös uusia, mikäli kohotustarve on suurempi kuin yhdellä käsittelyllä saadaan aikaan.

Huomaathan, että PlasmaPen hoitoon liittyy aina ensin konsultaatio ja kattavan asiakastietolomakkeen täyttö, joten otathan yhteyttä hoitolaan sopiaksesi tästä ennen hoitoajan varaamista.

Mitä PlasmaPen käsittely sitten tarkoittaa?

Louise Walshin plasmakynätekniikassa plasma synnytetään ionisoimalla typpeä ja happea. Näin syntyvää plasmakaasua singotaan ihoon säädellysti ja nopeasti. Kun tämä ns. plasmasalama osuu ihoon, ihon pintaan muodostuu lämpöpiste, jonka ympäriltä iho kutistuu. Hoidon tekijä näkee kutistumisen välittömästi. Asiakas huomaa merkittävän muutoksen katsottuaan peiliin toimenpiteen jälkeen.

Plasmakynähoidon vaikutus on välitön ja pitkäkestoinen. Ensimmäinen vaikutus on ihon pintakerroksen silminnähtävä kutistuminen ja kiristyminen. Ensimmäisen vaiheen jälkeen lämpö johtuu syvälle ihoon, aina dermikseen saakka. Dermiksessä lämpöenergia stimuloi fibroblastisoluja, jotka alkavat tuottaa uutta kollageenia ja elastiinia. Kollageenin ja elastiinin uustuotanto jatkuu useita viikkoja hoidon jälkeen. Iho kiinteytyy ja muuttuu aikaisempaa kimmoisammaksi vielä pitkän aikaa varsinaisen PlasmaPen -hoidon päätyttyä.

Plasmakynän avulla plasman käyttöä voidaan säädellä tarkasti ja tehokkaasti. Plasmasalama osuu sinne, minne sen tahdotaan osuvan. Ympäröivä kudos ei vaurioidu. Hoidon pitkäkestoinen toimintamekanismi perustuu samankaltaiseen ilmiöön, josta puhutaan paljon myös laser- ja radiotaajuushoitoja kuvattaessa: ihoa vaurioitetaan hallitusti, jolloin ihon omat korjausmekanismit heräävät. Ensin kutistetaan ihon ylin kerros, tämän jälkeen herätetään ihon omat korjausmekanismit. Iho kiinteytyy ja kiristyy sekä pinnalta että syvältä.

Plasma Pen -hoito on tehokas laitehoito ja käsittely voi tuntua hieman epämiellyttävältä, siksi ennen hoidon alkua iholle levitetään voidemaista puudutetta.

Toipumiselle on varattava aikaa ja hoitoa seuraavina päivinä toimenpidealue turpoaa. Plasmapisteiden kohdalle muodostuu rupia. Rupia ei saa rapsuttaa pois, vaan niiden pitää antaa irrota itsekseen. Ihon pesua pesuaineilla tulee välttää, samoin saunomista ja uimista paranemisvaiheen aikana. Hoidon jälkeen jäljet näkyvät iholla n. 5-10 päivää, jonka jälkeen iho jatkaa vielä uudistumista ja kiinteytymistä jopa 12 viikkoa. Kotihoito-ohjeiden noudattaminen on tärkeä osa toimenpidekokonaisuutta ja takaa aina parhaan lopputuloksen.